Top

armband paardenhaar 5 strengen plat

  • armband paardenhaar 5 strengen plat
  • armband paardenhaar 5 strengen plat
  • armband paardenhaar 5 strengen plat
rating 5
(5 / 3 Reviews)
45,00

Deze armband wordt gevlochten met 5 strengen - 1 vlecht.

Vul de vragen in en en plaats uw bestelling in de winkelwagen.

klik daarna op onderstaande afbeelding om een sluiting uit te kiezen.

Nadat u uw bestelling heeft afgerond krijgt een opdrachtbevestiging met instructies voor het opsturen van het haar en adresgegevens.

*let op: op de gratis sluitingen krijgt u geen garantie op verkleuren)


 Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

kinley (29-05-2017) rating 5 hoi ik ben Kinley ik zou heel graag een armband voor mijn papa kopen maar hij moet een beetje stoer overkomen wat zouden jullie mij aanraden

Kies voor een stoere sluiting. Let bij die keuze op de breedte van de sluiting. Zo breed wordt ook je armband.

julia (21-08-2016) rating 5 hoi ik ben 11 jaar (bijna 12) mijn polsmaat nu is 15,5 cm maar ik ben nog in de groei en wil het sieraad heeel lang bijven dragen en houden. Welke poslmaat zou het beste voor mijn armband (5 trengen 1 vlecht plat) zijn ?

Hoi Julia,
Je kan gewoon opgeven dat je pols 15.5 cm is en kiezen voor een sluiting met een verlengkettinkje. Op die manier kan je je armband altijd passend maken.

shnia (09-04-2016) rating 5 hallo ik zou graag deze armband wille maar vind de sluiting niet mooi zou het een andere sluiting kunnen worden? en zou het ook met het haar van mijn overleden pony kunnen?

Ja hoor dat kan met haar van je eigen pony. En met de sluiting die jij wilt. Als je je bestelling plaatst via de webwinkel kom je vanzelf bij de pagina waar jij kan aan geven welke sluiting je wilt.
groetjes
MiraLooks

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over